Dawet - Dessert

Dawet - Dessert

Dawet - Dessert

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten.

Ingrediënten

300 ml Faja Lobi Su Su / Dawet (siroop)
600 ml volle melk

Bereiden

Su Su/ Dawet en melk goed mixen en 3- 4 uur in ijsblokzakjes invriezen.
Serveertip: Serveer met condensmelk.

Variatietip: Maak een dawetdrank door de Su Su/ Dawet aan te lengen met water, melk of mineraalwater en serveer met ijsblokjes of voeg naar smaak aan ijs, pudding, yoghurt, vla of cocktails toe.
Gebruik in plaats van Su Su / Dawet (siroop) eens Orgeade (siroop).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus